OVER +IK

Ingrid van Kasteren is ervaren fiscalist, estate planner en erkend Novex executeur. Gespecialiseerd in het begeleiden van vermogen tussen generaties en het afwikkelen van nalatenschappen namens de overledene en de erfgenamen. Sinds 1987 actief in het vak. Zij maakt deel uit van het exclusieve Genootschap van Estate Planners (GEP).

Ingrid is daarnaast medeoprichtster en lid raad van advies van Stichting Aithra ondernemende vrouwen.

Ingrid is een onderneemster pur sang. Haar werkmotto is ‘kan niet ligt op het kerkhof en wil niet ligt er naast’. Waarmee ze benadrukt dat zij in haar werk niet stopt totdat er een oplossing gevonden is.

Kijken door andermans bril

Haar kracht is haar inlevingsvermogen. Ingrid is in staat om elke keer weer door de bril van jou als klant te kijken. En realiseert zich terdege dat geen klantvraag hetzelfde is. Ze is open en oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Door zichzelf daar in te verdiepen, komt een passende oplossing als bijna vanzelf op tafel.

Bij + IK:

·         Ben je verzekerd van een professionele dienstverlening
·         Kennen wij alleen oplossingen, geen problemen
·         Ga je niet weg voordat jouw vragen beantwoord zijn

Hier kun je op rekenen en daar zijn wij op aanspreekbaar.

Samen 

Het oplossen van jouw vraagstuk doen we samen. Het is dus eigenlijk JIJ + IK. En als wij daar anderen bij nodig hebben, dan halen we die er snel bij. Zo regelen we bij + IK dat je continu wordt ontzorgt. Dat kunnen en willen wij niet alleen. Daarom creëren wij steeds weer een team op maat met specialisten die jouw vragen kunnen oplossen. Zo bieden wij bijvoorbeeld een notarisservice. Dit kunnen wij leveren doordat wij goede samenwerkingsafspraken hebben met een vast aantal ervaren notariskantoren die altijd voor ons klaar staan. Dit heeft als groot voordeel dat, vanaf jouw eerste gesprek bij + IK tot het zetten van de handtekening bij de notaris, alles op elkaar afgestemd is en je verzekerd bent van maatwerk. Daarnaast hebben wij ook een stevig netwerk van bijvoorbeeld (fiscaal) juristen en mediators. Zowel binnen als buiten Nederland. Als klant van + IK ben je zo verzekerd van inhoudelijke kennis en advies gegeven door bevlogen professionals.

Eenvoudig en flexibel

Met onze ruime kennis en ervaring is voor ons geen vraag te complex. Wij leggen ingewikkelde, belastingtechnische strategieën graag zo eenvoudig mogelijk uit. Wij willen dat jij pas het pand verlaat als je het allemaal ook echt snapt. Dat de wet het zo moeilijk heeft beschreven, wil namelijk niet zeggen dat wij daar genoegen mee nemen. Het gaat er om dat jij weet waar je aan toe bent en weet wat je moet doen.

Onze kleinschaligheid maakt ons flexibel. Dat betekent geen standaardoplossingen, maar maatwerk voor elke klant. We stoppen daarbij niet voordat er een passende oplossing is voor jouw vraag. Het glas is bij ons altijd half vol. Schrik ook niet als je bij ons geen klok vindt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt en ervaart dat wij alle tijd voor je nemen.

Handige links

www.wijzeringeldzaken.nl
www.aithra.nl
www.babvb.nl

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

100bellen
100mailen