Fiscalist Breda

Ben je op zoek naar een fiscalist in de regio Breda?

Als ervaren fiscalist, executeur en estate planner weet + IK goed wat al deze ontwikkelingen voor jou en jouw omgeving betekenen en nog belangrijker, wij hebben op veel van jouw vragen de antwoorden. En hoewel de materie moeilijk lijkt, is het voor ons de kunst om het in begrijpelijke taal uit te leggen. Gewoon helder, daar houden wij van!

080319-ingrid-van-kasteren-ik-001-zww

Ingrid van Kasteren

Ingrid is ervaren fiscalist, estate planner en erkend Novex executeur. Gespecialiseerd in het begeleiden van vermogen tussen generaties en het afwikkelen van nalatenschappen namens de overledene en de erfgenamen. Sinds 1987 actief in het vak. Zij maakt deel uit van het exclusieve Genootschap van Estate Planners (GEP).

Ingrid is daarnaast vice-voorzitter Raad van Toezicht van JUZT, mede-oprichtster en commissielid van Business Awards Baronie van Breda en medeoprichtster en lid raad van advies van Stichting Aithra ondernemende vrouwen.

Haar werkmotto is ‘kan niet ligt op het kerkhof en wil niet ligt er naast’. Waarmee ze benadrukt dat zij in haar werk niet stopt totdat er een oplossing gevonden is.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

100bellen
100mailen